Projecten

Korte Poten 57 te Den Haag,

Aan dit monumentale pand in de binnenstad van Den Haag hebben wij van Hummelink Gevelrenovatie de voorgevel gerestaureerd tot in zijn oorspronkelijke staat. Het knip-voegwerk is uitgeslepen en met de hand uitgehakt, de gevel is gereinigd en er zijn diverse steen en metselreparaties uitgevoerd. Hierna is er weer een knipvoeg aangebracht met een specie welke qua kleur het meeste bij het origineel in de buurt kwam. Aardig gelukt lijkt ons!Arendsburg Wassenaarseweg 102 t/m 154

Dit complex wordt door ons bedrijf in fases gerenoveerd. Hieronder treft u een aantal foto’s van de renovatie van enkele muren. Bij deze muren hebben wij het gehele voegwerk vervangen de gevels gereinigd en als laatst de muren gehydrofobeerd (geïmpregneerd).

Ook treft u foto’s van de tuinmuren welke wij met de zelfde aanpak als hierboven beschreven hebben behandeld. Een aantal ‘beertjes’ (hoger opgemetselde muurtjes) waren in dermate slechte staat dat deze geheel zijn afgebroken en opnieuw zijn opgemetseld met dit als eindresultaat.Hopstraat 25 te Delft.

Bij deze geschilderde woning hebben wij het voegwerk geheel verwijdert, vervolgens volgens advies van Sigma coatings de bestaande verflaag zo goed als mogelijk verwijdert, hierna hebben wij nieuw platvol voegwerk aangebracht en als laatst de gevel volgens advies van Sigma coatings gesausd met dit als eind resultaat.


Javastraat 50-52

De eerste foto’s laten de gevel in zijn oude staat zien. Vervolg foto’s laten de verschillen zien tussen de oude staat en de nieuwe staat van de gevelstenen na reiniging met hoge druk en kokend water. Restant van de foto’s laten zien hoe de gevel, van dit monumentale pand, er weer uitziet met de nieuw aangebrachte knipvoeg. Al deze werkzaamheden zijn op authentieke wijze, met de hand aangebracht, zodat het totale pand weer in ere hersteld is en een waardige en monumentale uitstraling heeft.